Liva besøger Haldora

Familien Kloch Skelkjær

 

Liva besøger Haldora

En tirsdag eftermiddag i august gik Liva, Ingrid, Noah, Niclas og jeg en tur på pilitistationen for at sige hej til far Simon.vi elsker alle lige at kigge forbi, og Simon vil så gerne at vi kommer.

Også idag var dejligt lige at besøge far og særligt Liva synes det var fantastisk at komme på politistationen idag, for ”hendes”Ha ldora var kommet tilbage fra ferie.

Liva gik hurtigt ind på Haldoras kontor, men idag kom hun ud og hen til mig med en vældig fart. Hvad sker der tænkte jeg? Mor mor mor, sagde Liva, hun strålede og derefter spurgte hun om hun måtte besøge Haldora idag. Ja, selvføgelig måtte hun det, så sødt af Haldora at give sig sådan tid til Liva. Jeg kunne se Liva virkelig havde lyst og jeg tænkte hvor er det fedt og samtidigt synes jeg bare det er så sejt af hende.

Så da Haldora havde fri kl 14.00 gik hun og Liva hånd i hånd afsted, hjem til Haldora.

Vi havde fået ”strenge ”ordre på først at hente Liva kl 18.30 for så kunne hun lige spise med.

Så jeg, Trine hønemor fik aftalt med Haldora, at vi hentede Liva kl 18.30 og ellers skulle hun endelig ringe hvis jeg skulle hente hende før.

Seje, seje Liva. Jeg blev bare så stolt af hende da hun gik afsted hånd i hånd med Haldora og hvor var det bare skønt for hende.

Så blev kl 18.15 og Ingrid, Simon og jeg gik afsted op til Haldora og Mathias. Da vi nærmede os, kunne vi se/høre Liva der vinkede og råbte hej mor og far med en meget veltilpas stemme.

Simon og jeg smilede til hinanden og synes bare det var så skønt. Vi kom ind til Haldora og Mathias og der sad en lille solstråle, vores Liva. Hun var så godt humør og fortalte om alt det de havde lavet og at de også havde været på besøg hos Haldoras far, som jo er en gammel mand, som Liva beskriver ham. Men han er rigtig rar, understregede hun.

Liva havde virkelig hygget sig og vi kunne høre det havde stået på Liva kvalitetstid...

Tusind tak til Haldora og Mathias.