Fjelde, bål og skumfiduser

Familien Kloch Skelkjær

 

Fjeldtur med bål og skumfiduser

I dag var igen en skøn sommerdag i Upernavik, lige vejr til en fjeldtur. Så vi drog alle afsted og det var skønt at have morfar med.

Da vi havde gået lidt fandt vi et dejligt sted i fjeldet, med læ og masse af solskin. Simon, Noah, Liva og Niclas lavde bål. Det var så flot at se flammerne op mod en flot fjeldvæg og høre træet der knitrede i bålet. Jeg elsker bare bål og den hygge der følger med. Da bålet havde brændt lidt, var det tid til skumfiduser, mums..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liva, Noah og Niclas fik sat skumfiduser på pinde og så var det ellers at få den varmet i bålet og derefter to Marie kiks omkring dem. Skøn skøn eftermiddagsmad også morfar så ud til at kunne lide det. Ingrid har også fundet ud af at skumfiduser er noget godt, så en lille smagsprøve blev det også til, med stor velbehag og som hun synes smagte af mere.

Mens der blev grillet og spist skumfiduser, kunne vi nyde den pragtfulde udsigt ud over fjeld og vand, og denne udsigt kan man bare blive ved at nyde igen og igen. Da vi igen skulle til at vende hjem til det lille blå hus, skulle bålet slukkes og så er det jo godt at have vores lille brandslukker Noah med.

Det sydede, boblede og Noah forsvandt i en røgsky, men kort tid efter var bålet slukket og Noah var blevet lidt lettere.