Når drengene er afsted

Familien Kloch Skelkjær

 

Hvad laver pigerne så når de tre drenge er afsted...!?

 

Jeg synes simpelthen ugerne allerede flyver afsted, næsten lidt for stærkt....men det er jo et tegn på at vi hygger os.

Når drengene er afsted i skole og på politistationen, nyder og hygger vi piger os i hinandens selskab og laver lige netop det vi allermest har lyst til.

Liva, Ingrid og jeg går dagligt ture, enten til havnen, til brættet, kirken, eller blot ud i det blå..og kigger på isbjerge, fangere der sejler i deres både og de mange slædehunde rundt på øen og ofte går vi forbi far Simon på politistationen med nybagteboller. Det synes både han, Esra og Haldora der er skønt, og så ligger legepladsen lige ved siden af, så der leger Liva og jeg, mens ingrid stolt sidder og oplever i sin barnevogn.

 

Idag mandag 12.maj var vi i et lille husflidsværksted, fantastisk sted. Her laver en ældre grønlandsk mand smykker af narhval, mouskus og isbjørne.

Hvor var det flot håndværk og grønlænderen der har butikken, fortalte Liva og jeg en masse om de forskellige smykker. Liva var meget interesseret og synes de små isbjørne der var lavet af narhval tand var rigtig flotte. Vi så også isbjørneklør, uh hvor er de store , imponerende og lidt uhyggelige.

Det var et dejligt kig på flotte og specielle ting, som alle er unikke og fremstillet i hånden.

Nu hvor der stadig er sne, kælker vi også meget. Vi har en fin kælkebakke lige udenfor døren, som passer perfekt til Liva og jeg.

Når vi er på vores kælkebakke benytter vi os også af muligheden, for frokost i det fri... skønt at sidde i sneen , i solens stråler og nyde sin frokost.

Den anden dag malede vi med vandfarver i sneen, det så flot ud og liva var meget optaget af det.

 

Ellers tegner, maler og klipper/klister vi meget det elsker både Liva , ingrid og jeg, så det bruger vi en del tid på . Liva og jeg tegner og Ingrid ”pakker ”tegningerne ind til noget ukendt, dog mest mine.

Men det er fantastik hvor meget underholdning og fællesskab vi alle tre har i disse stunder.

Bager gør vi også rigtig rigtig meget og det nyder vi alle godt af.. det er jo bare skønt med nybagte boller og kage.

Dette var et lille udpluk af hvad Liva, Ingrid og jeg hygger os med.

Her oppe har ingen travlt og det har vi taget til os.....Det vi ikke når idag, det når vi imorgen! Det er skønt.