Post til børnene

Familien Kloch Skelkjær

 

To sole i det lille blå hus

 

Idag var der to sole der lyste op da Simon kom hjem med to store kuverter. En til Noah fra klassekameret Martin og en til Liva fra Martins lillebror Emil som Liva går i børnehave med.

Mens vi andre så på, sad Noah og Liva med det største smil og åbnede spændt hver deres kuvert. Op ad kuverten trak de søde kort og en masse skønne ting, som alle vakte stor glæde.

Der læses nu anders and blad, klisteres med klistermærker, drejes med snurretop som lillesøster Ingrid er meget interesseret i og så spises der slik.

Tusind tak til Martin, Emil og familen for de skænbe kort og gaver, det var rigtig sødt af jer.

 

 

Tak veninde Marie

Jubiii....Liva strålede, hendes øjne strålede, hendes humør strålede kort sagt hun stålede som en lille sol over hele kroppen. Hun var simpelthen så glad, for i hånden stod hun med en fin pakke fra veninde Marie. Liva snakker meget om Marie, og om hvad de har lavet af sjove ting samen og hvad de skal hygge sig med når Liva kommer hjem. Men her stod hun med en pakke fra en veninde som betyder utroligt meget for hende. Bare at se Liva så glad og hvor stor betydning Maries hilsen havde, fik mig til at blive helt rørt.

Liva åbnede pakken og trak den ene skønne ting op efter den anden, der var malerier Marie havde malet, et skønt brev, en hjertehalskæde, et tørklæde

Liva blev simpelthen så glad og hun har lige siden gået både med tørklæde, ring og halskæde. Malerierne hænger og pynter på hendes værelse, hvor de beundres meget med ordene og et smil på læben: ” Jeg savner godt nok Marie.

Tusind tak til Marie og hendes familie fordi i har sendt denne dejlige hilsen til Liva.

 

 

 

 

 

Post til vennerne og børnehaven i Danmark

Niclas, Noah og Liva har de sidste uger, brugt meget tid på at hygge sig med at skrive kort og lave gaver til deres venner i Danmark.

Det har simpelthen været så skønt at se dem alle tre gå sådan op i det og at hver enkelt ven har fået en helt personlig hilsen og gave. Det lille blå hus har været fyldt af hilsener, som nu er på vej til nogle af vennerne i Danmark.

Og kære familien Byskov Nielsen - vores toilet mand havde lige en ekstra pose, så vi håber i kan lide indholdet. Vi må indrømme at, da vi bragte den gule toiletpose til posthuset, stillede den på disken, rykkede ”post damen”lige et skridt tilbage og kiggede meget overrasket og uforstående på os. Og tænkte sikkert - sikke nogle danske turister. Jeg fik hurtigt sagt at det blot er indpakning, og at vi ville lave lidt sjov med vores venner i Danmark.

 

 

Gave fra farmor og farfar

Idag kom Simon hjem og spiste frokost i hans pause. Da han trådte ind i døren sprang Nic, No, Liva og Ingrid ham glade i armene som de plejer. Men lige idag mistede de hurtigt opmærksomheden på Simon, for hvad var det han havde under armen? En pakke, jubii hvem var den til? Hvem var den fra?

Det var en gave fra farmor og farfar til Niclas, Noah, Liva og Ingrid. De var så glade og åbnede spændt pakken med et skønt brev og dejlige gaver. Mens der blev pakket op sad lille Ingrid og strålede midt i alt papiret, som bare var skønt at rive i og høre lyden af papiret. Liva har efterfølgende hygget sig hele eftermiddagen med hendes nye dagbog med lås og opgavebogen med klistermærker. Nic og No sad stolte med deres penge i hånden og om der skal spares op, købes marcipan, sodavand m.m det må tiden vise.

Tusind tak til farmor og farfar det var rigtig sødt af jer.