Ingrid ved lægen

Familien Kloch Skelkjær

 

Ingrid ved lægen

 

Bare rolig... Det er ret harmløst!!!

 

 

 

Mandag den 13.maj om formiddagen var Livas værelse omdannet til et sygehus og patienten var Ingrid, sygeplejersken Trine og lægen Liva. Godt der er lægehjælp i Upernavik, når Ingrid brækker benet. Ingrid måtte straks på sygehuset, ligges i sengen og Liva kaldte på sygeplejersken Trine, der skulle ligge et drop (tror det med drop, er fordi Liva selv har fået lagt drop på sygehuset). Ingrid fik lagt drop ved hjælp af en gammel computer ledning. Ingrid mente nu det var et ”drop”der skulle undersøges nærmere, så det var lidt af en opgave for sygeplejersken.

Mens jeg prøvede at holde styr på en meget interesseret og frisk patient, skulle hun nu undersøges af lægen, der skulle tage røntgenbilleder. Billederne vidste desværre at Ingrid havde brækket benet og den skulle ligges i gips. Lægen og sygeplersken måtte hjælpe hinanden, da patinten synes det var helt fantastik at være midtpunkt og nød vores fulde opmærksomhed. Det endte med at Ingrid kom i gips, for en lille stund da...

Nu var tiden kommet til at, til se de små skrammer, og her skulle der plaster til. Liva satte plaster på og forklarede Ingrid at hun ikke måtte pille dem af, men ligeså hurtigt de var kommet på, kom der nogle meget nysgerrige små fingre og pillede plastret af.

Ingrid var så optaget af dette plaster og Liva af legen, at vi bare havde en skøn formiddag med masser af opmærksomhed , kvalitetstid og ikke mindst omsorg for hinanden.